Over ons

Auto Cammingha is opgericht in 1991 en vanaf het begin af aan Suzuki dealer. In de afgelopen 29 jaar zijn wij uitgegroeid tot een begrip in de regio en komen klanten graag langs om een kop koffie te drinken of om mee te kijken met een van onze monteurs. Hier zijn wij dan ook erg trots op!  

 

Bij ons staan de klanten voorop en staat service hoog in het vaandel. Daarom houden wij van een laagdrempelige en transparante bedrijfsvoering. Zo hebben onze klanten direct contact met de monteurs. Ons doel is om flexibel, efficiënt en doelgericht te werk te gaan voor onze klant. Zo krijgt u de kwaliteit die u verwacht voor een betaalbare prijs.

Team Auto Cammingha

Het enthousiaste en vriendelijke team van Auto Cammingha

 

Suzuki Auto’s

Suzuki produceert auto’s waarbij slimme, doordachte innovaties gebruikt worden. De consumentenbond heeft dan ook diverse Suzuki modellen uitgeroepen als ‘meest betrouwbare auto in zijn klasse’. Bovendien zijn Suzuki’s eerlijk en betaalbaar in aanschaf en gebruik. Net als Auto Cammingha staat Suzuki voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarom zijn wij trots om officieel Suzuki dealer Leeuwarden te zijn.

 

BOVAG

Ook zijn wij aangesloten bij de BOVAG, waardoor u zeker bent van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen.

 

NieuwsbriefKnop

 

Auto Cammingha is de Suzuki dealer in Friesland, Leeuwarden