Suzuki onderhoud

Auto Cammingha kan u als officieel dealer van Suzuki Leeuwarden uitstekend van dienst zijn als het gaat om onderhoud, reparatie of APK werkzaamheden aan uw Suzuki.

 

Onze klanten verdienen namelijk het allerbeste voor hun Suzuki. Daarbij verliezen we de prijs echter nooit uit het oog. Met onze kennis en ervaring van het merk kunnen we alle werkzaamheden snel en goed uitvoeren, zonder onnodige wachttijden of hoge rekeningen. We monteren uitsluitend originele onderdelen en doen dat volgens fabrieksvoorschriften.

 

Elke Suzuki dealer werkt volgens het Variabel Onderhoud Systeem met vaste onderhoudsprijzen en wij bieden iedere klant de volgende unieke voordelen:

 

  • Zekerheid van een officiële Suzuki dealer
  • Geen lange wachttijden
  • Haal- en brengservice
  • Vervangende auto of leenfiets
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • BOVAG Garantie op alle werkzaamheden

 

Maak gemakkelijk online een afspraak of neem contact met ons op.

 

Suzuki Variabel Onderhoud Systeem (VOS)

Suzuki heeft het VOS ontwikkeld. Zo kunt u van te voren een inschatting maken welke werkzaamheden er onder andere uitgevoerd gaan worden. Op onze Suzuki website kunt u een overzicht vinden van de prijzen per model auto. Klik hier voor het overzicht

 

Suzuki Mobiliteit Service

Een APK in combinatie met een VOS-onderhoudsbeurt levert u in de meeste gevallen Suzuki Mobiliteit Service op. Dat betekent dat u onder meer kunt rekenen op hulp bij pech onderweg, waar u zich ook bevindt in Europa. Zeven dagen per week, 24 uur per dag. Vraag ons naar de voorwaarden.

Stuur Suzuki